Wat voor behandelingen biedt Schoonheidssalon Moments?

Behandelingen

Schoonheidssalon Moments staat voor meer dan dertig jaar ervaring.

Hier volgen enkele voorbeelden van behandelingen die mogelijk zijn.

Er zijn standaard behandelingen van een of twee uur maar natuurlijk wordt rekening gehouden met al uw wensen.

Acne

Het gebied van acne worden bijzonder goede resultaten geboekt.Aan de hand van een behandelplan en een goed thuisadvies kunnen we garanderen dat acné spoedig verleden tijd zal zijn. Door een goede behandeling kunnen ook littekens tot een minimum beperkt worden

Overbeharing

Overbeharing kan heel erg vervelend zijn. Ook hier zijn vele behandelingen mogelijk. Van epileren, harsen tot electrisch ontharen. Wat voor u het beste is wordt in overleg met u gedaan.

Massages

Lichaamsmassage (voor vrouwen) gezicht-hals en decolleté massage bindweefselmassage lymfedrainage . De massage die u wenst. U gaat altijd heerlijk ontspannen weer naar huis.

Visagie

Carla is visagist. De trends worden daarom door Schoonheidssalon Moments op de voet gevolgd. Door jarenlange training kan er gezorgd worden voor een fantastische bruids-of avondmake- up. Malu Wilz zorgt ieder seizoen voor prachtige nieuwe zomer-of winterdisplays. Ook is het mogelijk om u zelf te leren opmaken middels een make-up uurtje. Echt heel leuk om zelf te leren opmaken.

Couperose

Als u last heeft van gesprongen adertjes op uw wangen dan hebben we en goede oplossing voor uw probleem. Bel gerust voor meer informatie.

Manicure

Mooie verzorgde handen zijn een sieraad. Een fijne manicure is dan ook een aanrader. Heeft u last van schrale handen dan zou u ook aan een paraffine pakking kunnen denken.

Zomer/winter

Ieder seizoen brengt Malu Wilz een heerlijke behandeling uit. Deze behandelingen zijn zeer uitgebreid en bevatten altijd een volledige massage en een peeling. De rest is steeds een verrassing.

Anti aging

De behandeling met fruitzuren zorgt voor een verbluffend resultaat. Onze Skin Activating Treatment is een behandeling op basis van fruitzuren . 4 weken een behandeling van een uur en een thuisset zorgen voor een mooie stralende huid.


Microdermabrasie met UltraSone

Is een behandeling waarbij we met Aluminiumoxide (diamant) de opperste huidlaag afslijpen en met een vacuum apparaat de verwijderde huidcellen opzuigen. Daarna gaan we de huid voeden door de producten in te sluizen met UltraSone.Wat kun je ervan verwachten?

-Bevordert de doorbloeding
-Bevorderen van de huideigen regeneratie
-Maakt de huid glad en zacht
-Verbetert de elasticiteit van de huid
-Verkleint de poriën
-Reduceert de diepte van de rimpels
-Optimaliseert het vermogen van de huid om werkstoffen op te nemen
-Vermindert littekenweefsel
Licht pigmentvlekken op
-Jeugdige, frisse teint als zichtbaar effect
-Een kuur van 4 tot 6 maal een maal per week geeft het beste resultaat

Voor uw vragen kunt u contact opnemen via de contactpagina.