Welke producten gebruikt Schoonheidssalon Moments?

Producten

Schoonheidssalon Moments werkt met verschillende verzorgingslijnen en met een decoratieve lijn. De verzorgingslijnen zijn Malu Wilz en Aquatonale. De decoratieve lijn Malu Wilz.

Aquatonale

Aquatonale is afkomstig uit Bretagne, de provincie in Frankrijk die bekend staat om al haar Spa's en thermen. Aquatonale is gebaseerd op marine biotechnologie en opgericht in samenwerking met Thermes Marins in St. Malo. Alle producten van Aquatonale bevatten ingrediënten afkomstig uit de zee zoals bijvoorbeeld algen. Het is een heerlijke lijn die heel verfrissend aanvoelt.

In deze lijn zijn ook verschillende masker behandelingen mogelijk. Zoals bijvoorbeeld het thermomasker. Dit is een speciaal masker op basis van algen met minerale zouten die voor een sterke doorbloeding zorgen .Of het gel masque visage d' alge. Een gel masker op basis van algen die de huid juist rustig maken. Kortom genoeg te kiezen.

Malu Wilz

Dit merk wordt gevoerd door Schoonheidssalon Moments omdat het erg trendy is. Het speelt in op alle nieuwe ontwikkelingen Het heeft steeds weer nieuwe zomer en winterdisplays. Deze passen steeds weer perfect bij de komende zomer of winter mode.